Witam.
Kilka dni z Blebox-em i kilka propozycji.
1. Opcja ukrycia rozgłaszania SSID punktu dostępowego który pochodzi od sterownika. Przy kilku lub kilkunastu urządzeniach pojawia się w eterze tyle "niepotrzebnych" sieci WIFI co np. w bloku może być widziane przez sąsiadów, a co nie jest ani im ani mi do niczego potrzebne.
2. wLightBoxS - w wBox zmiana koloru teksu "ZADANA WARTOŚĆ" pod suwakiem - obecnie jest chyba mało czytelny dla osób które mają już nie najlepszy wzrok. Np. JA

.
3. Przy programowaniu sterownika przez przeglądarkę na górnym pasku przydałaby się nazwa własna sterownika, który obecnie programujemy - patrz załącznik.
4. switchBox - przy konfiguracji akcji dla pilota w menu rozwijanym "Przycisk" litery "s" i "l" chyba są mało intuicyjne, może pełne słowa "krótko" i "długo" - po polsku, skoro reszta jest w naszym pięknym języku polskim.
5. Programowe przywrócenie ustawień fabrycznych - w wBox i w przeglądarce. Próbowałem kilka razy w wLightBoxS przywrócić ustawienia fabryczne według instrukcji (ze stoperem), niestety bez pozytywnego skutku.
6. wLightBoxS - pewna niekonsekwencja przy ustawianiu wartości jasności i czasu zmiany w programowaniu harmonogramu. Oś jasności "rośnie" w prawą stronę - z lewej 0%, z prawej 100%, natomiast oś "Czas zmiany" rośnie od prawej do lewej. Tak trochę po arabsku

.
Przy okazji pytanie: Skąd wartości "Czasu zmiany": 6, 12, 21, 24, 39, 48, 63 ....ms? Podobnie w aplikacji wBOX. Czy nie było by czytelniej w wBox: pojedynczy + i - zmiana wartości o 10ms, podwójny ++ i -- zmiana o 100ms albo 500ms.
Pozdrowienia dla wszystkich BLEBOXowiczów.