Forum użytkowników automatyki budynkowej

Z-wave => Fibaro - urządzenia wirtualne, pluginy => Wątek zaczęty przez: zimas w Październik 10, 2019, 08:30:07 pm

Tytuł: plugin harmony
Wiadomość wysłana przez: zimas w Październik 10, 2019, 08:30:07 pm
Witam serdecznie.Mam pytanie jak w HCL stworzyć scenę z pluginem harmony.Na panelu pluginy harmony są widoczne i wykonują komendy jednak jak chcę stworzyć scenę np.po wykryciu przez czujnik ruchu ma się włączyć muza to w urządzeniach nie widzę tych pluginów.Proszę o podpowiedz jak to zrobić
Tytuł: Odp: plugin harmony
Wiadomość wysłana przez: viperlodz w Październik 12, 2019, 09:49:33 am
W HCL nie ma takiej możliwości.
Trzeba to zrobić przez kod LUA.